Skip to content

25. April ble det gjennomgført et meget interessant Skadefri-foredrag i klubbhuset med ca 20 deltakere fra HIL fotball. Tusen takk til Christian Thorbjørnsen for å løfte oss faglig på skadeforebygging og skadebehandling!
Vedlagt ligger noen slider med linker til relevante apper og kurs. Anbefaler alle trenere å laste ned og bruke Skadefri-appen.

Christian Thorbjørnsen er utdannet A-lisens trener, osteopat og er autorisert idrettsfysioterapeut. Han har jobbet med toppfotball i mer enn 20 år. Her i Trondheim 8 år som fysioterapeut og fysisk trener for RBK herrer. Nå jobber han på Saksvik klinikken i Malvik, samt reiser med landslag i fotball(U-23 damer, G-18 og G-19 herrer)

Skadefri er et landsdekkende prosjekt for å løfte kunnskapsnivå hos alle som jobber med idrett. Målsetting er at man trener bedre og mer effektiv slik at man presterer bedre og samtidig forebygger skader. Kurskvelden ga innblikk i hvordan man kan jobbe skadeforebyggende som en del av oppvarmingen, samt presentasjoner på hva man gjør når skaden oppstår.
 

Lyst til å lære mer?

Gratis e-læringskurs: «Idrett uten skader»
* Et kurs som passer for ALLE trenere
* En del av kursrekken i trenerløypa til NIF
* Generell læring for alle idretter
* Logg deg inn med minidrett
* https://ekurs.nif.no/login/index.php